Ви зможете змінити своє життя вже сьогодні! Як! Рішення приймете лише Ви! Зробіть це!
Для Вас унікальні поради світового рівня!!!

Порада №1.

Всім відомо, що спосіб життя людини такий, який стан його думок. Ця істина давно доведена світовою наукою. Чоловік п’є? Чому? Відповідь може бути лише одна: для того, щоб перемогти не лише алкоголізм, а і переважну більшість хвороб, відновити своє здоров’я, провести його омолодження необхідно основне: навчитися управляти, керувати своєю думкою. В світі відомий лише однин метод як це можна зробити – за допомогою спеціальних психотехнік.
Я навчу Вас управляти станом своїх думок! І цей метод залишиться у Вас на все життя! Які Ваші вигоди? Від сьогодні Ви самостійно, незалежно ні від кого, безпечно, безкоштовно зможете самі керувати своїм здоров’ям, знімати стрес, і т.д.

Порада №2.

Згідно досліджень АІS, вартість наслідків стресів оцінюють в США в 300 міліардів доларів щорічно!
Чому чоловік п’є? Вся складність в тому, що коли чоловік примусово, насильно обмежує себе в випивці, або ж перестає пити спиртне, то він робить це не з задоволенням, не з радістю і здоровим оптимізмом, а з сильними сумнівами, а деколи і з муками і стражданнями.

Порада №3.

Подумайте самі – чи зможе той хто п’є довгий час протриматися, і контролювати свій розум, який дуже часто каже йому зворотнє?
Звичайно ж ні! Це і є причина зривів (рецидиву хвороби).
Порада №4. Стрес причина більшості захворювань людини. Алкоголізм теж не виняток з цієї всім відомої істини.
А тепер скажіть самі: Хто в світі краще знає Вас, Вашу унікальну душу ніж Ви знаєте самі себе? Хто краще Вам зможе допомогти, ніж Ви, зможете допомогти самі собі? Звичайно, ніхто крім Вас зробити цього не зможе! Зробіть це для себе! Ви цього достойні.
Рішення приймаєте лише Ви! Як?
Зателефонуйте (098) 472-48-87. Я Вас не підведу! Обіцяю!
Продовження порад, які є новим напрямом розвитку світової наркології будуть в наступних моїх матеріалах.
До зустрічі на моїй сторінці.
З повагою – Ярослав Коваленко! Дякую!